Home
Despre noi
Team Building
Training
Contact
Training & Team Building
Team Building / Module / Outdoor
   Exerciţii cu dificultate medie, derulate în exterior, care pun participanţii în situaţia de a interacţiona fizic şi de a se ajuta unii pe ceilalţi pentru ca echipa să poată trece peste diversele "provocări". 
    Probele pot sa pară dificile la o primă vedere, dar este uimitor cât de uşor pot fi parcurse de o echipă determinată şi care are un obiectiv bine stabilit.  Lucrurile se petrec aidoma şi în viaţa profesională - zi de zi de confruntăm cu obstacole aparent imposibil de surmontat, dar...
   Modulele se pot organiza pentru grupuri de 10-200 participanţi, grupaţi în echipe de 8-12 persoane. 

Exemplu de program outdoor (1 zi)
Exerciţiu
Durată
Descriere
Competenţe
Introducere
10.00-10.30
Program, reguli desfăşurare, formare echipe.
-
Echipele primesc o listă cu obiecte pe care trebuie să le adune într-un interval de 60 de minute. Fiecare obiect are un anumit punctaj, câştigătoare fiind echipa cu numărul cel mai mare de puncte acumulate.
Organizare 
Negociere 
Relaţionare
Vânătoarea de resurse
10.30-12.00
Traversarea ochiurilor unui fileu, fără a atinge firele. Un ochi odată utilizat nu mai poate fi folosit şi toţi membrii echipei trebuie să treacă dintr-o parte în cealaltă.
Spirit de echipă
Coordonare 
Competiţie
Evadare
12.00-12.30
Suspendat (prin intermediul unei instalaţii cu scripete controlată de colegii din echipă) la înălţime cu o cordelină, un membru al echipei trebuie să recupereze, într-un interval de timp dat, cât mai multe obiecte dintr-un perimetru.
Organizare 
Comunicare 
Spirit de echipă
Spider Man
12.30-13.00
Prânz
-
-
13.00-15.00
Sincronizare 
Cooperare 
Coordonare
Parcurgerea unui traseu cu ajutorul unor schiuri deosebite...
Ski special
15.00-15.30
 Participanţii vor compune un imn al echipei, pe care îl vor interpreta la final. Se va premia cea mai reusită piesă şi cea mai bună interpretare. 
Muncă în echipă
Organizare 
Identitate
Funny Band
15.30-17.30
Prezentarea scopului fiecărui exerciţiu şi facilitarea unei discuţii libere la nivelul întregului grup, despre cum au fost percepute probele, echipa vs. individ, etc. 
Festivitate de premiere amuzantă.
Analiză
Sinteză 
Substrat exerciţii 
Individ vs. echipă
Debrief & Premiere
17.30-18.30
© Copyright 2018 Team Zone - All Rights Reserved