Home
Despre noi
Team Building
Training
Contact
Training & Team Building
Team Building
“Individually, we are one drop. 
Together, we are an ocean.”

“Once we accept our limits,  
we go beyound them.”

Ryunosuke Satoro
Albert Einstein
    Programele de Team Building sunt un fenomen în creştere în întreaga lume şi au devenit un lucru obişnuit în majoritatea organizaţiilor – fie la nivel de departament, fie la nivel de companie, cu frecvenţa de cel puţin o dată pe an. Derularea în diverse locaţii induce comportamente diferite participanţilor, şi cu siguranţă modalităţi originale de a gândi şi de a soluţiona problemele care apar.
Catapulta
Blazon
Treasure Hunt
    Exerciţiile de Team Building pot fi utilizate pentru a "încălzi" atmosfera din cadrul diverselor întâlniri şi pentru a da o dimensiune suplimentară conferinţelor. Acest tip de activităţi poate ajuta proiectele de business, cu obiective bine definite şi cu beneficii pentru organizaţie.
    Cum echipele sunt diferite, nici evenimentele de Team Building nu sunt la fel. Au însă în comun intenţia de a ridica nivelul de încredere între participanţi, de a întări identitatea echipei şi de a-i creşte eficienţa. Vă punem astfel la dispoziţie o suită de experienţe inedite şi de lecţii utile echipei pe care o conduceţi sau din care faceţi parte.
© Copyright 2018 Team Zone - All Rights Reserved