Home
Despre noi
Team Building
Training
Contact
Training & Team Building
     Succesiuni de exerciţii axate pe diverse obiective şi competenţe, care pun echipele în situaţii apropiate de viaţa de business, implicându-i pe participanţi şi făcându-i să găsească soluţii originale la provocările propuse.
     Cu toate că exerciţiile sunt de tip "indoor", ele se derulează afară, în aer liber, singurele constrângeri fiind condiţiile meteo şi existenţa spaţiilor potrivite în locaţia de desfăşurare a sesiunii de Team Building. 
     Modulele sunt structurate pentru grupuri de 10-200 participanţi şi echipe de 8-12 persoane. 

Exemplu de program indoor (1 zi)
Exerciţiu
Durată
Descriere
Competenţe
Introducere
10.00-10.30
-
Program, reguli desfăşurare, formare echipe.
Participanţii sunt grupaţi pe echipe şi îşi aleg un slogan care să îi reprezinte. În plus, îşi vor alege un nume pe care îl vor purta până la finalul zilei.
Slogan
Identitatea echipei 
Cunoaşterea celor din jur
10.30-11.00
Având la dispoziţie un set de piese de lemn, şuruburi, etc., dar fără o schemă, echipa trebuie să construiască o catapultă cu ajutorul căreia să lanseze câteva proiectile, la o distanţă cât mai mare.
Creativitate 
Organizare 
Lucru în echipă
Catapultă
11.00-12.30
Lanţul comunicării şi perturbaţiile care apar întotdeauna pe traseu. Ce s-a vrut / ce s-a zis că se vrea / ce am înţeles că s-ar vrea / ce am comunicat că ar trebui făcut / ce s-a înţeles că trebuie făcut şi … ce a ieşit...
Organizare 
Comunicare 
Roluri şi responsabilităţi
Lanţul comunicării
12.30-13.30
Prânz
-
-
13.30-15.00
Având la dispoziţie camere video, echipele vor realiza câte un videoclip de 2-3 minute, pe o temă dată (comunicare, client, promovare produs, etc.)… 
Producţiile vor fi vizionate şi premiate.
Comunicare 
Coordonare 
Creativitate
Advertising Show
15.00-17.30
Prezentarea scopului fiecărui exerciţiu şi facilitarea unei discuţii libere la nivelul întregului grup, despre cum au fost percepute probele, echipa vs. individ, etc. 
Festivitate de premiere amuzantă.
Analiză
Sinteză 
Substrat exerciţii 
Individ vs. echipă
Debrief & Premiere
17.30-18.30
© Copyright 2018 Team Zone - All Rights Reserved