INDOOR OUTDOOR CITY HUNT TREASURE HUNT ADRENALINA SURVIVAL

 

CITY HUNT - SINAIA

 

City Hunt Sinaia 01

City Hunt Sinaia 02

City Hunt Sinaia 03

 

CITY HUNT - PE URMELE TEZAURULUI CALUGARULUI ISIDOR
 

    Sinaia este declarata ca asezare cu urme de cultura materiala inca din epoca bronzului, devenind oras din 1880, iar la finele sec. XIX si inceputul sec. XX se realizeaza modernizarea drumului rutier, amenajarea celui feroviar si construirea castelelor Peles si Pelisor.
    Numele localitatii se trage de la muntele Sinai din Egipt si a fost dat in urma unui pelerinaj ce a avut loc in secolul XVII.
    "... la 15 August 1695, Mitropolitul Tarii cu soborul preotesc, in slujbe si rugaciuni, a sfintit Manastirea Sinaia, cu hramul Adormirii Maicii Domnului ...

    La 15 Octombrie 1715, Mihail Cantacuzino, ctitorul Manastirii Sinaia, mentiona in "Ctitoricescul asezamant": "...Am zidit din temelie si am inaltat un schitisor numindu-se Sinaia ... pe apa Prahova, la pustie, sub muntele Buceciului, unde mai naintea zidirei acesteia, se aflau sihastrii ... a fi zidirea aceasta a sihastrilor si a altora dupa dansii, umbrire si liman de odihna si adapostire. Am facut si chilioare cu zid imprejur, pentru a lor odihna si paza...".

    In timpul razboiului ruso-turc din 1736 1739, Manastirea Sinaia a fost parasita de calugari si argati de teama cotropitorilor.
    Ultimul ramas, staretul Isidor, impreuna cu doi calugari a adunat toata argintaria si lucrurile de pret din biserica, le-a pus in clopot si le-a ingropat, apoi au fugit in Transilvania. Legenda spune ca aceasta comoara a fost ascunsa in alt loc din Sinaia de catre un stranepot al lui Isidor. Tezaurul poate fi gasit cu ajutorul unui manuscris ...
    Team Building - intrand in posesia vechiului document si avand la dispozitie 3 ore, va trebui sa strabateti Sinaia in lung si-n lat, pentru a dezlega incurcatele enigme care va vor purta pe drumul descoperirii tezaurului.

    Castelul Peles, Pelisorul, manastirea Sinaia, casa memoriala George Enescu, parcul Ghica - sunt doar cateva din locurile pe care le veti cerceta, afland cu siguranta lucruri interesante, dezgropate din vremuri de demult apuse ...

 

COMPETENTE
 

PARTICIPANTI
 

MATERIALE LIVRATE
 

  Spirit de echipa

  Comunicare

  Coordonare

  Leadership

  Competitie

  Rezolvare probleme

  Time Management

  Planificare

Modulul de Team Building este dezvoltat
pentru grupuri de 10-200 participanti,
organizati in echipe de 8-12 persoane.

  DVD cu filmul sesiunii de Team Building

  Colectia de poze pe DVD

  DVD cu site-ul evenimentului (echipe, filme, imagini, descrieri)

     
City Hunt Sinaia 04

City Hunt Sinaia 05

City Hunt Sinaia 06
     

Home

Team Building

Training

Clienti

Valori

Locatii

Contact