INDOOR OUTDOOR CITY HUNT TREASURE HUNT ADRENALIN SURVIVAL

 

CITY HUNT - SIGHISOARA

 

City Hunt Sighisoara 01

City Hunt Sighisoara 02

City Hunt Sighisoara 03

 

   
CITY HUNT IN FORTAREATA SIGHISOARA
   
   
In anul 1408, Sigismund de Luxemburg, imparat al Germaniei, rege al Ungariei si Boemiei si sotia sa Barbara Cilli au creat un ordin de cavaleri. In germana ordinul se numea “Drachenorden” si avea ca scop initial protejarea familiei regale. De la acest ordin, al carui membru a fost si Vlad Dracul, provine si numele de “Dracula”, care insa a fost atribuit fiului sau, Vlad Tepes.
    Din “Drachenorden” facea parte si tortionara maghiara, Contesa Elisabeth Bathory, care a transformat palatul sau Cetnie, din  nord-vestul Ungariei, intr-un adevarat abator, omorand tinere fete pentru a practica diverse ritualuri magice cu sangele lor pur. O parte din crimele sale au fost atribuite pe nedrept contelui Dracula.

    Iuresul activitatilor de zi cu zi ne face, de multe ori, sa trecem cu superficialitate pe langa locuri deosebite. Unul dintre acestea este orasul medieval Sighisoara, atat de bine conservat incat plimbandu-te pe stradutele inguste si povarnite astepti ca in orice clipa sa intalnesti cavaleri calare, apartinand unei epoci de mult apuse.
    Va propunem astfel o calatorie in timp prin intermediul unui Team Building care se va derula pe parcursul a 4 ore, in cetatea Sighisoara. Intr-o competitie stransa si in lupta cu timpul, echipele vor vizita intreaga citadela, dezlegand diverse enigme desprinse din trecutul indepartat al orasului ...

 

COMPETENTE
 

PARTICIPANTI
 

MATERIALE LIVRATE
 

·  Spirit de echipa

·  Comunicare

·  Coordonare

·  Leadership

·  Competitie

·  Rezolvare probleme

·  Time Management

·  Planificare

Modulul de Team Building este dezvoltat
pentru grupuri de 10-200 participanti,
organizati in echipe de 8-12 persoane.

·  DVD cu filmul sesiunii de Team Building

·  Colectia de poze pe DVD

·  DVD cu site-ul evenimentului (echipe, filme, imagini, descrieri)

     
City Hunt Sighisoara 04

City Hunt Sighisoara 05

City Hunt Sighisoara 06
     

Home

Team Building

Training

Clienti

Valori

Locatii

Contact