INDOOR OUTDOOR CITY HUNT TREASURE HUNT ADRENALINA SURVIVAL

 

CITY HUNT - SIBIU

 

City Hunt Sibiu 01

City Hunt Sibiu 02

City Hunt Sibiu 03

 

CITY HUNT IN CITADELA CIBINIUM
   
    Una din cele mai prospere cetati fortificate din Europa, cetatea saseasca a Sibiului a fost fondata pe locul unei vechi asezari, in a doua jumatate a secolului XII,  de colonisti sasi din teritoriul Rin-Mosela.
    Prima mentiune a cetatii dateaza din 1191 sub numele latinesc Cibinium si apare intr-un document ecleziastic de la Vatican. In anul 1242 Sibiul este distrus in mare parte de tatari, moment urmat de fortificarea puternica a cetatii.

    La inceputul secolului al XIV-lea, Sibiul, devenit un important centru comercial, se extinde din ce in ce mai mult. Zidurile primei incinte fortificate sunt integrate in zidurile noilor constructii. In plus, noua organizare arhitecturala a permis aparitia primelor pravalii cu logii. In anul 1366 Sibiul este declarat oras, iar in anul 1692 devine capitala Transilvaniei.

    Dintre evenimentele care au marcat istoria orasului amintim: deschiderea primului spital, a primului teatru si a primului muzeu de pe teritoriul actual al Romaniei, infiintarea primei monetarii din Transilvania, tiparirea primei carti in limba romana si deschiderea primului laborator homeopatic din lume.

    Tot in Sibiu, acum mai bine de doua secole, savantul Franz Joseph Muller a facut o importanta decoperire chimica ce a avut un puternic ecou in epoca, crezandu-se ca s-a gasit piatra filozofala. Este vorba despre singurul element chimic intrat in tabelul lui Mendeleev direct de pe teritoriul Romaniei. Intr-o mare criza de bani, austriecii au batut chiar si cateva monede din acest metal rar pentru a aproviziona vistieria

    Astazi, desi mai exista foarte putine exemplare din aceste monede, cateva se afla ascunse intr-un cufar, undeva in cetatea Sibiului. Legenda spune ca tot in acest cufar se afla si un document ce contine insemnari importante ale  savantului Mulller, dar urma i se pierde in negura vremii.

    Va propunem un Team Building cu o durata de 4 ore in care va trebui sa strabateti cetatea Sibiului in lung si-n lat pentru a dezlega misterul si pentru a gasi Tezaurul pierdut

 

COMPETENTE
 

PARTICIPANTI
 

MATERIALE LIVRATE
 

  Spirit de echipa

  Comunicare

  Coordonare

  Leadership

  Competitie

  Rezolvare probleme

  Time Management

  Planificare

Modulul de Team Building este dezvoltat
pentru grupuri de 10-200 participanti,
organizati in echipe de 8-12 persoane.

  DVD cu filmul sesiunii de Team Building

  Colectia de poze pe DVD

  DVD cu site-ul evenimentului (echipe, filme, imagini, descrieri)

     
City Hunt Sibiu 04

City Hunt Sibiu 05

City Hunt Sibiu 06
     

Home

Team Building

Training

Clienti

Valori

Locatii

Contact