Team Zone

Vorbe care zidesc si vorbe care smintesc

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Un blogger … lejer intarziat

27 February, 2011 (04:41) | D'ale vietii | By: Florin Popa

Intr-o totala contradictie cu “Fisa postului” (organizez sesiuni de Team Building, de felul meu), sunt un tip conservator. Fapt pentru care, de ani buni de zile, stau departe de ideea de blog. Nu neaparat pentru ca nu as avea ce sa ascult sau sa invat, si nici pentru ca nu as avea nimic de spus …

Ce-l mana inainte pe un blogger ? De ce scrie ? E nevorbit ? Are “issues” ? Ce-mi scapa oare din ecuatie ? Nu am raspunsurile, probabil ca n-am sa le capat vreodata, dar drumul pare interesant.

Ca sa aduc discutia la timpul prezent – am hotarat (cumva peste noapte) sa intru in acest Univers, sa-i invat regulile, sa ma adaptez si sa il adaptez. Simplu nu-i. Trebuie sa studiez, sa caut, sa filtrez, sa citesc, si … sa fiu citit. Fiind vorba, pana la urma, despre ceva elementar, numit evolutie. Te sau dispari, altfel spus. Drum de mijloc nu prea exista.

Si cum in orice e bine sa iti stabilesti limitele intre care urmeaza sa evoluezi, imi vine in minte o vorba cu talc a unui oriental (Jiddu Krishnamurti), care spunea ca “It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.”

O fi o hotarare sanatoasa ? Am intrat in patologic ?

Om vedea. Partea buna, oricum, este ca … am luat o decizie.

Florin Popa
Team Zone – Team Building & Training
www.teamzone.ro

Team Building Blog

Comments

Comment from Cristina
Time March 23, 2011 at 4:26 pm

Felicitari pentru decizie :-)! Un blog ce merita urmarit 😉

Comment from Lila
Time September 18, 2012 at 5:05 pm

Unde ai fugit ? Asteptam noutati 🙂

Write a comment

*