Team Zone

Vorbe care zidesc si vorbe care smintesc

Skip to: Content | Sidebar | Footer

2014

6 January, 2014 (23:08) | Mititele | By: Florin Popa

De cateva zile cumpanesc daca sa incep anul pe blog cu o urare sau ba. Sa fiu banal sau nu. Pe blog. Am decis sa da.

Absolut tot ceea ce voi scrie, ura sau dori in continuare va este adresat si ma vizeaza in mod nemijlocit. De unde si alternanta de persoana si de exprimare.

Va urez sa va bucurati de fiecare zi, de zambetul copiilor din jur, de firul de iarba, de oamenii intalniti, de raza de soare si de picatura de ploaie, de cuvintele ascultate si de vorbele spuse.

Imi doresc tihna.

Va doresc sa savurati clipele petrecute alaturi de cei in varsta. Seniorii. Parinti, bunici, strabunici. Niciun astfel de moment nu se va mai intoarce vreodata. Aratati-le acum pretuirea voastra, nu dupa ce nu mai sunt printre noi.

Sunt satul de indarjire si competitivitate absurda si imi doresc sa am de-a face – in Romania – cu oameni destinsi, frumosi, civilizati, normali.

Nu uitati sa zambiti. Faceti glume si savurati umorul celorlalti. Fiti ironici, dar nu uitati ca la fel de bine puteti fi voi subiectul urmator.

Vreau sa traiesc intr-o societate in care respectul sa fie prima litera a alfabetului si am nevoie de un mediu care sa pretuiasca valorile.

Va doresc sa depasiti varsta lui Neagu Djuvara si sa aveti energia, pofta de viata, serenitatea si inteligenta ascutita pe care acesta le dovedeste de fiecare data.

N-am cum sa va urez sa nu aveti necazuri sau probleme. Pentru ca acestea ne potopesc de pretutindeni. Dar va doresc sa aveti inteligenta de a le recunoaste si puterea de a le ocoli sau depasi.

Ar fi ele multe de zis si de urat, dar categoria este “Mititele”, asa ca ma opresc, deocamdata, aici.

Un ultim lucru, totusi. Poate cel mai important. Trebuie sa facem noi ceva pentru ca nazuintele noastre sa devina realitate. Nu exista nici zane si nici spiridusi care sa ne indeplineasca dorintele. Putem sa jucam insa, din cand in cand, rolul de vrajitor si sa ne apropiem de un vis. Sau sa-i ajutam pe altii sa si-l infaptuiasca.

Nu trebuie sa facem neaparat pasi mari. Un zambet este, probabil, inceputul cel mai potrivit.

Florin Popa
Team Zone – Team Building & Training
www.teamzone.ro

Team Building Blog

Write a comment

*