Team Zone

Vorbe care zidesc si vorbe care smintesc

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Blog Team Building

5 December, 2013 (00:12) | Mititele | By: Florin Popa

Si daca tot am apucat acest drum, sa continuam.

Acest articol se va inscrie perfect in categoria “Mititele”. Fiind, de fapt, un anunt.

Am tocmai “inventat” inca un blog (de parca nu era suficient actualul in care oricum nu prea scriam …). Similar povestii cu parintii care au un copil si mai fac unul cu convingerea ca “au sa aiba grija unul de altul”. Om vedea …

Este vorba despre un blog dedicat in exclusivitate sesiunilor de Team Building. Un blog simplu, structurat pe doua planuri: unul in care oricine poate publica un articol despre Team Building in general, despre sesiuni la care a participat, despre lucruri care i-au placut (sau nu), despre locuri frumoase, oameni deosebiti … . Articolele au sa apara pe blog instantaneu, fara nicio moderare sau cenzura. Din respect pentru voi si din respect pentru mine.

Sa adaug aici cat sunt de speriat (cu ghilimelele de rigoare) de ceea ce se scrie si vehiculeaza in mediul on-line ? Spunea un prieten, de mult: “Nimic nu ma mai mira. Totul ma sperie.”

Si un al doilea plan, cu acces restrictionat prin intermediul parolelor, vizand fiecare sesiune de Team Building derulata, cu cateva ganduri asternute de mine si cu poze dragute surprinse in timpul evenimentului. Aceasta a doua parte se doreste un “preview” al sesiunii, disponibil la cateva ceasuri dupa incheierea evenimentului. Un intermezzo pana la livrarea DVD-ului care include toate pozele, filmele, exercitiile, echipele, descrierile si, desigur site-ul. Amintirile. Repet, aici vor avea acces doar cei care au participat la sesiunile respective de Team Building, si doar la sesiunea lor.

http://teambuilding.teamzone.ro

Team Building Blog

In aer pluteste parca o intrebare nerostita … asa ca am sa raspund. Nu am cont pe Facebook.
Nimeni nu-i perfect …

Florin Popa
Team Zone – Team Building & Training
www.teamzone.ro

Write a comment

*