Team Zone

Vorbe care zidesc si vorbe care smintesc

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Revenire

3 December, 2013 (09:45) | Mititele | By: Florin Popa

La inceputul lui 2011 debutam, cu dificultate si dupa serioase ezitari, in zona blogurilor. Imi manifestam atunci si indoiala ca am sa fiu in stare sa-mi mentin starea de a scrie. Si pare ca nu m-am inselat … m-am oprit dupa doua luni si opt articole.

Intre timp am devenit mai intelept (ma amagesc eu) cu vreo doi ani si iaca am reusit sa ma adun (nici nu mi-a luat mult) cat sa reiau seria de ganduri asternute pe hartie.

Imi place sa duc la bun sfarsit lucrurile de care ma apuc, asa ca am incercat sa gasesc cauza acestor doi ani de pauza. Poate pentru ca fiecare articol imi consuma mult timp si energie. Poate din cauza faptului ca sunt perfectionist si vreau ca tot ce imi iese din mana sa fie de o calitate ireprosabila. Poate pentru ca imi doream articole nepotrivit de mari pentru acest mod de comunicare. Poate dintr-o oarecare delasare. Una peste alta, un cumul de factori care au dus la o stare incompatibila cu a scrie pe blog.

Si pentru a arata ca n-au trecut de pomana anii cei doi, am sa incerc o alta abordare de aici incolo. Inventez asadar categoria “Mititele”. Lasand la o parte apropierea de “mititei” (ai caror fan declarat sunt), voi incerca sa scriu articole de mica dimensiune, directe, cu talcul lor, care n-au sa mai necesite (sper) zeci de prelucrari, reformulari, aranjari sau corecturi si care sa ajunga rapid la cei carora le sunt destinate.

Asadar de astazi sunt din nou ON pe blog, cu intamplari, idei si oaresce cugetari pe alocuri.

Florin Popa
Team Zone – Team Building & Training
www.teamzone.ro

Team Building Blog

Comments

Comment from Florentina Anghel
Time August 21, 2015 at 1:58 pm

? Nu se înțelege nimic. Please explain, but not here (is a public space).

Write a comment

*