Februarie, 2011

TEAM BUILDING

"To move the world

we must first move ourselves."

 

Socrates

"Teamwork divides the task

and doubles the success."

 

Author unknown

Sesiunile de Team Building continua sa fie un fin instrument de modelare, motivare si fidelizare a oamenilor si echipelor pe care acestia le alcatuiesc. Mediul complex de afaceri si concurenta din ce in ce mai acuta au determinat companiile sa investeasca din ce in ce mai mult in resursa cea mai importanta – oamenii.

Mai departe de simple cuvinte sau valori afisate pe hartie, companiile au inceput sa dezvolte programe specializate de instruire, vizand ridicarea nivelului de pregatire a personalului, atat pentru competentele de tip tehnic, dar mai ales pentru abilitatile de comunicare, lucru in echipa, creativitate, solutionare de probleme.

CITY HUNT

TREASURE HUNT

INDOOR

Intrand in posesia unui vechi manuscris, echipele vor cauta in intreaga cetate Tezaurul pierdut. Sinuosul fir al indiciilor ii va purta prin burg si prin istoria locului, incercand sa reinvie vremurile de altadata.

Succesiune de exercitii axate pe diverse obiective, care pun echipele in situatii foarte apropiate de viata de business, implicandu-i pe participanti si facandu-i sa gaseasca solutii originale la provocarile propuse.

O escapada in natura, printr-un Treasure Hunt derulat pe parcursul a trei ore. Intr-o competitie stransa si in lupta cu timpul, echipele vor strabate un traseu adunand indicii si rezolvand enigme, pentru a gasi o misterioasa Comoara ...

ADRENALINA

ORIENTARE

SUPRAVIETUIRE

Activitati cu o aparenta de “extrem”, dar cu descarcari de adrenalina (rapel, tiroliana, rafting, paintball, etc.), organizate in conditii de maxima siguranta, cu experti si echipamente profesionale.

Un program special, care plaseaza echipele in situatii dificile, carora le vor putea face fata doar actionand ca o echipa. Se va simula un scenariu de supravietuire, care va testa participantii si relatiile de grup.

Parcurgerea unui traseu montan de 5-10 Km, pe poteci nemarcate, avand la dispozitie harti si dispozitive GPS. Pe drum echipele vor avea de trecut diverse probe ...

Va stam la dispozitie pentru orice fel de informatii suplimentare:

Telefon:  0742 062 187

 

Email: florin.popa@teamzone.ro

 

Internet Site: www.teamzone.ro