Februarie, 2005

TEAM BUILDING HIBERNAL

 

"Its not what you are that holds you back,

its what you think you are not."

 

Denis Waitley

 

"It is only as we develop others that we

permanently succeed."

 

Harvey S. Firestone

Specific ... alb

Sezonul rece, dominat de sarbatorile de iarna si de inceperea unui nou an, este potrivit si pentru activitatile care vizeaza formarea si dezvoltarea echipelor evenimentele de Team Building.

Exercitiile outdoor sunt alternate cu cele de interior, astfel incat sa rezulte un ansamblu confortabil pentru toti participantii si sa se atinga obiectivele propuse.

Dintre probele care pot fi incluse in program:

  •  Schi

  •  Snowboard

  •  Schi fond

  • Catarare in gheata

  • Snowmobile

  • ATV

Cateva caracteristici ale echipei

OBIECTIVE Fiecare persoana din echipa trebuie sa inteleaga si sa accepte obiectivele grupului si ale organizatiei.

RESPONSABILITATI Membri echipei trebuie sa cunoasca exact ce asteapta ceilalti de la ei. Ambiguitatea in definirea rolurilor conduce la tensionarea relatiilor si diminuarea performantei.

PROCEDURI Toti membri echipei trebuie sa stie cum urmeaza sa interactioneze cu ceilalti metode de lucru, resurse disponibile, procesul de luare a deciziilor, rezolvarea problemelor, etc.

RELATII Persoanele care se respecta reciproc lucreaza mult mai eficient impreuna. Cu atat mai mult daca intre componentii echipei se stabilesc relatii de prietenie ...

TREASURE HUNT

Un Treasure Hunt in conditii de iarna nu poate fi altfel decat deosebit ...

In prima parte, pe un traseu de 3-4 Km, echipele vor parcurge diverse probe de orientare, rezolvare enigme, negociere, gasiri obiecte si vor castiga indicii utile pentru partea a doua, in care vor cauta comoara. Avem dezvoltate astfel de module in Sighisoara, Moeciu, Cheia, Predeal si Poiana Brasov.

INDOOR

Promovam cu precadere exercitiile de tip outdoor petrecem suficient de multa vreme in oras si in birou dar intotdeauna trebuie sa existe si celebrul Plan B, mai exact varianta de backup pentru situatiile in care conditiile meteo nu sunt favorabile. Astfel, pe langa exercitiile clasice de Team Building indoor, va propunem si module complexe, extrem de interesante, de tip Murder Mystery sau Treasure Hunt de interior, in care echipele se vor infrunta intr-un razboi al inteligentei.

Va stam la dispozitie pentru orice fel de informatii suplimentare:

Telefon: 0742 062 187

 

Email: florin.popa@teamzone.ro

 

Internet Site: www.teamzone.ro