INDOOR OUTDOOR CITY HUNT TREASURE HUNT ADRENALINA SURVIVAL
         
SURVIVAL
Supravietuire 01 Supravietuire 02 Supravietuire 03
     

In locul unei sesiuni obisnuite de Team Building, va propunem un program diferit, care va plaseaza oamenii in situatii neobisnuite, carora le vor putea face fata doar actionand ca o echipa. Modulul simuleaza cu realism un scenariu de supravietuire, care va testa pe durata a cateva zile participantii si relatiile din grup.

Asemanator concursurilor Eco-Challenge, echipele vor avea de parcurs un traseu utilizand diverse mijloace de deplasare, vor trebui sa isi procure si prepare hrana, si sa construiasca adaposturi pentru a innopta in siguranta. Intr-un cuvant, vor putea “supravietui” doar prin spirit de echipa, prin consens si prin luarea rapida de decizii.

Este un program special, de tip Premium, care vizeaza cu precadere echipele de conducere, si urmatorul pas trebuie sa fie o intalnire in care sa discutam concret toate detaliile modulului de Team Building.

 

PARTICIPANTI
    O echipa va avea in componenta cateva persoane (echipaj mixt, obligatoriu) si in competitie se vor afla mai multe grupuri, de la companii din industrii diferite.Echipele vor lupta pentru a supravietui si vor concura pentru a termina pe primul loc un traseu presarat cu diverse probe.
      La final asteapta Marele Premiu.

 

PROVOCARI

Rafting ATV Escalada
Rapel Biciclete Pescuit
Tiroliana Off-Road Campare
Orientare Caving Geocaching
Paintball Canyoning Via Ferrata

 

SIGURANTA 100%

·   Echipe permanent monitorizate (din umbra) de instructori

·   Un echipaj Salvamont gata sa actioneze in orice moment

·   Cadre medicale pregatite sa intervina in caz de necesitate

·   Echipamente profesionale si securitate totala
 

UNDE SI CAND ?
     Locatia va fi aleasa astfel incat in program sa poata fi incluse cat mai multe din activitatile cu descarcari de adrenalina. Modulul este conceput a se derula pe cateva zile, in timpul saptamanii, in perioada Iunie-Septembrie.
 

DE CE ?

·   Pentru ca “a supravietui” este, mai mult ca oricand, un verb la ordinea zilei in business-ul actual

·   Pentru ca aveti nevoie de echipe sudate, capabile sa reactioneze ca un singur organism in fata oricaror situatii care pot sa apara in activitatea cotidiana

·   Pentru ca este vorba de incredere, comunicare, cooperare, leadership, munca in echipa, bugetare, imaginatie, organizare, luare de decizii, rezolvarea
         problemelor, inovatie, delegare

     
Survival 04 Survival 05 Survival 06

Home

Team Building

Training

Clienti

Valori

Locatii

Contact