INDOOR OUTDOOR CITY HUNT TREASURE HUNT ADRENALINA SURVIVAL

 

 

INDOOR

Module Team Building 01

Module de Team Building axate pe obiectivele principale stabilite de Angajator - comunicare, dezvoltarea echipei, recompensa, motivare, testare persoanal - si compuse dintr-o serie de exercitii indoor pentru reliefarea unor competente specifice ale echipelor si Angajatilor.

Fiecare exercitiu - cu durate intre o jumatate de ora si 2-3 ore - pun echipele in diverse situatii, foarte apropiate de viata de business, implicandu-i pe participanti si facandu-i sa gaseasca solutii originale la provocarile propuse.

 

OUTDOOR

Module Team Building 02

Ce-ar fi daca am evada, pentru un sfarsit de saptamana, din universul obisnuit, alcatuit din computere, aglomeratie, cladiri, claxoane, stopuri, stres? Am putea astfel ateriza in plina actiune, intr-o adevarata Misiune Speciala ...

Multe dintre probe, la o prima vedere, pot parea dificile, daca nu chiar imposibil de trecut – uimitor este insa cat de usor pot fi parcurse de o echipa cu un obiectiv bine determinat!

Lucrurile se intampla la fel si in viata profesionala: zi de zi ne confruntam cu noi obstacole, aparent imposibil de surmontat. Pentru angajatii Dvs., insa, de aici incolo, simple ... exercitii.

 

CITY HUNT

Module Team Building 03

City Hunt - module de Team Building deosebit de interesante si complexe, cu o puternica incarcatura istorica.

Intrand in posesia unui manuscris care a supravietuit trecerii vremii si avand la dispozitie 4 ore va trebui sa strabateti cetatea in lung si-n lat pentru a dezlega misterul si pentru a gasi Tezaurul pierdut. Sinuosul fir al indiciilor va purta participantii prin intreg burgul si prin intreaga istorie a locului, incercand sa reinvie vremurile de altadata.

La cerere, desigur, putem dezvolta un astfel de modul in orice localitate aleasa.

 

TREASURE HUNT

 

Module Team Building 04

Treasure Hunt - in urma unui accident de avion, echipele ajung in mijlocul junglei. Bastinasii accepta sa ii ajute sa regaseasca drumul catre civilizatie, dar pentru aceasta vor trebui sa treaca prin diverse probe si provocari initiate de Vraciul tribului ...

Modulul de Treasure Hunt este alcatuit din doua faze: cautarea de indicii si gasirea Tezaurului.

In prima parte (4-6 Km in natura), echipele vor negocia, vor rezolva enigme si vor parcurge un traseu de orientare pentru a castiga indicii si a descoperi misterioasa comoara. In partea a doua, vor incerca sa gaseasca Tezaurul ...

Am dezvoltat astfel de module de Team Building in diverse locatii si putem crea unul nou in orice loc pe care il alegeti.

 

ADRENALINA

 

Module Team Building 05

Anii in care activitati precum rapelul, raftingul, escalada sau traseele off-road erau  apanajul  unui segment ingust, de asa-zis “extrem”, au ramas  undeva in trecut - astazi acestea pot fi experimentate de oricine.

Astfel, evenimentele de Team Building se constituie intr-o structura extrem de potrivita pentru a cuprinde astfel de exercitii, deoarece, dincolo de picaturile de adrenalina, vorbim despre atitudini si competente care se doresc si pot fi reproduse in viata de zi cu zi a companiei: spirit de echipa, leadership, comunicare, competitie, performanta, etc.

Aspectul determinant al tuturor acestor activitati, iesite poate din comun, este securitatea participantilor – totul este organizat in conditii de maxima siguranta, cu experti si echipamente profesionale. Si, paradoxal poate, aceste experiente “extreme” pot fi  efectuate fara nici cel mai mic risc de catre oricare dintre noi, “noi” insemnand persoane obisnuite, indiferent de varsta, sex sau conditie fizica ...

                         Rafting                   Paintball                   Canyoning

                         Rapel                      ATV                          Escalada

                         Tiroliana                 Mountain Bike          Geocaching

                         Orientare                Caving                      Via Ferrata

Module Team Building 06

 

SURVIVAL

Module Team Building 07

In locul unei sesiuni obisnuite de Team Building, va propunem un program diferit, care va plaseaza oamenii in situatii neobisnuite, carora le vor putea face fata doar actionand ca o echipa. Modulul simuleaza cu realism un scenariu de supravietuire, care va testa pe o durata de cateva zile participantii si relatiile din grup.

Asemanator concursurilor Eco-Challenge, echipele vor avea de parcurs un traseu utilizand diverse mijloace de deplasare, vor trebui sa isi procure si prepare hrana, si sa construiasca adaposturi pentru a innopta in siguranta. Intr-un cuvant, vor putea “supravietui” doar prin spirit de echipa, prin consens si prin luarea rapida de decizii.

 


Home

Team Building

Training

Clienti

Valori

Locatii

Contact