SESIUNI DE TEAM BUILDING
 

Realitatea din jur se modifica rapid, iar succesul companiilor depinde de capacitatea de adaptare la schimbare si de transformare a acesteia in oportunitate. Rolul cel mai important in adaptarea la nou il au oamenii si echipele pe care le alcatuiesc.

In mod natural, o echipa se formeaza singura, in timp, iar obiectivele individuale si cele comune se integreaza in activitatea echipei pe masura ce oamenii ajung sa se cunoasca si fiecare isi gaseste locul potrivit.

Lipsa acuta de timp din mediul de afaceri actual a condus la necesitatea utilizarii unor catalizatori – evenimentele de Team Building – care reusesc intr-un interval scurt de timp sa creeze intre oameni acel “ceva” esential care diferentiaza o echipa de un grup.

Programele de Team Building sunt un fenomen in crestere in intreaga lume si au devenit un lucru obisnuit in majoritatea organizatiilor – fie la nivel de departament, fie la nivel de companie, cu frecventa de cel putin o data pe an. Derularea sesiunilor de Team Building in diverse locatii induce comportamente diferite participantilor, si, cu siguranta, modalitati originale de a gandi si de a solutiona problemele care apar.


   

Home Team Building Training Clienti Valori Locatii Contact

  Trimiteti un mail la info@teamzone.ro cu intrebarile si comentariile Dvs. despre acest site.
  Copyright © 2003-2015 Team Zone
  Ultima actualizare :
August 2015